SİYASET
Giriş Tarihi : 08-02-2024 19:58

Akyazı her zaman desteğiyle yürüyüşümüze güç katmıştır

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmalarını Akyazı’da sürdürdü.

Akyazı her zaman desteğiyle yürüyüşümüze güç katmıştır

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Akyazı’da yoğun temaslarda bulundu. Ziyaretlerinin ilk durağında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Alemdar, ardından Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası’na geçti. Meclis Başkanı Muzaffer Başar, Başkanvekili Mehmet Öztürk ve oda üyelerinden oluşan heyet, Başkan Adayı Alemdar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Programlarının bir diğer durağında Akyazı Esnaf Kefalet Kooperatifi ile Akyazı Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası’nı ziyaret eden Alemdar, burada Kooperatif Başkanı Ahmet Durmuş ve Oda Başkanı Sezgin Durmuş ile bir araya geldi. Ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirilirken, gün boyu süren programlara Akyazı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bilal Soykan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu ve AK Parti Akyazı Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çolak katıldı.

1-588

Örnek bir birliktelik oluşacak

Akyazı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bilal Soykan, “Yusuf başkanımızla birlikte Sakarya’da örnek bir birliktelik sağlayacağız. Bizler buna yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Başarı temennisi

Ziyaretlerinde Akyazı Ticaret Borsası’na konuk olan Alemdar’ı, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar ve yönetimi karşıladı. Bayraktar, “Biz her zaman kamu kurumlarımızla beraber uyumlu çalıştık. İlçemiz ve şehrimiz için hayırlı olanı diliyoruz. Yusuf başkanımıza ve Bilal Başkanımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

4-318

Akyazı’nın desteğini hep yanımızda hissettik

Programlarda konuşan Başkan Adayı Alemdar, esnafı, çiftçisi, sanayicisiyle Sakarya’nın güçlü bir şehir olduğuna vurgu yaparak, “Akyazı’da hamdolsun her geçen gün gelişen, Türkiye Yüzyılı hedefleri için ülkemize katkı sağlayan bir ilçemiz. Akyazı, her zaman desteğiyle yürüyüşümüze güç katmıştır. 35 yıllık siyasi hayatımda Akyazı’nın desteğini hep yanımızda hissettik. Bugün de odalarımızda gördüğüm birlik ve beraberlik çok güzeldi. Esnafımızla, sanayicimizle, çiftçimizle hep birlikte olacak, tarım, sanayi ve turizmi birbiriyle dengeli bir şekilde geliştireceğiz. Akyazı Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız Bilal Soykan ile iş birliği içerisinde ilçemizin yarınlarını en güzel şekilde inşa edeceğiz ” dedi.

3-362

5-260

EditörEditör