GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-03-2024 15:03   Güncelleme : 21-03-2024 15:04

Alemdar’dan Pamukova’da üreticiye destek mesajı: “Topraktan hasada kadar çiftçimizin yanında olacağız”

Seçim çalışmalarına Pamukova’da devam eden Başkan Adayı Alemdar, Halk Pazarını ve ilçe esnafını ziyaret etti. “Pamukova ilçemiz tarımı başta olmak üzere birçok potansiyeli bünyesinde barındıran bir yapıya sahip. Projelerimizde açıkladığımız gibi, topraktan hasada kadar çiftçimizin yanında olacağız. İnşallah 31 Mart’tan sonra Pamukova’mızın güzel insanlarıyla birlikte ilçemizin gelişimi için tüm gayretimizi ortaya koyacağız” dedi.

Alemdar’dan Pamukova’da üreticiye destek mesajı: “Topraktan hasada kadar çiftçimizin yanında olacağız”

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Pamukova’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Halk Pazarı ve ilçe esnafını ziyaret eden Alemdar, vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve görüşleri dinledi. Başkan Adayı Alemdar’a programlarda Pamukova Belediye Başkan Adayı Fatih Akın ve AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik eşlik etti.

Topraktan hasada kadar çiftçimizin yanında olacağız

Ziyaretleri sonrası bir değerlendirmede bulunan Alemdar, “Seçim çalışmalarına başladığımız günden itibaren Pamukova ilçemizi birçok defa ziyaret ettik. Burada gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili notlarımızı aldık. Özellikle tarım noktasında Pamukova ilçemiz tarımı başta olmak üzere birçok potansiyeli bünyesinde barındıran bir yapıya sahip. Projelerimizde açıkladığımız gibi, topraktan hasada kadar çiftçimizin yanında olacağız. İnşallah 31 Mart’tan sonra İlçe Belediye Başkanımız ve Pamukova’mızın güzel insanlarıyla birlikte ilçemizin gelişimi için tüm gayretimizi ortaya koyacağız” diye konuştu.

Pamukovalı hemşehrilerimizle her zaman birlikte olacağız

Alemdar, “Mübarek Ramazan’ın bereketi Pamukova ilçemizde de bir başka. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın tatlı telaşına bizler de katılalım ve bu güzel ayda hasret giderelim istedik. İnşallah biz bu ziyaretleri sadece bugün değil her zaman yapacağız. Pamukovalı hemşehrilerimizle her zaman birlikte olacağız. Çünkü bizim inandığımız dava hasreti kaldırmıyor, aksine beraber olmayı, birlikte hareket etmeyi ve sıkı bir istişareyi uygun görüyor. Rabbim bu güzel günlerimizi daha da bereketlendirsin. Şehrimizin dört bir yanına huzur ve bereket getirsin” dedi.

“Topraktan Hasada Kadar Çiftçimizin Yanında Olacağız” 11“Topraktan Hasada Kadar Çiftçimizin Yanında Olacağız” 10“Topraktan Hasada Kadar Çiftçimizin Yanında Olacağız” 9“Topraktan Hasada Kadar Çiftçimizin Yanında Olacağız” 8“Topraktan Hasada Kadar Çiftçimizin Yanında Olacağız” 7“Topraktan Hasada Kadar Çiftçimizin Yanında Olacağız” 6“Topraktan Hasada Kadar Çiftçimizin Yanında Olacağız” 5“Topraktan Hasada Kadar Çiftçimizin Yanında Olacağız” 4“Topraktan Hasada Kadar Çiftçimizin Yanında Olacağız” 3“Topraktan Hasada Kadar Çiftçimizin Yanında Olacağız” 2“Topraktan Hasada Kadar Çiftçimizin Yanında Olacağız”

EditörEditör