YEREL
Giriş Tarihi : 05-12-2023 22:35

Ali Erbaş Akyazı'ya geliyor

Akyazı Kıraat Eğitim Derneği (AKED), enfes bir Kur'an ziyafeti programı daha hazırlıyor. 9 Aralık'ta gerçekleşecek programa Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr Ali Erbaş da geliyor.

Ali Erbaş Akyazı'ya geliyor

Merhum Şeyh'ul Kurra Hüseyin Harputoğlu Hocaefendinin önderliğinde 2011 yılında hizmete başlayan Akyazı Kıraat Eğitim Derneği, Akyazı Müftülüğü bünyesinde hizmete devam eden Şeyhül Kurra Hüseyin Harputoğlu Kur'an Kursunda eğitimlerini tamamlayan 16'sı Diyanet İşleri Başkanlığı görevlisi, 8'i Şeyhül Kur'an Hüseyin Harputoğlu Kur'an kursu öğrencisi olmak üzere, toplam 24 hoca efendinin icazet merasimleri için kollarını sıvamış durumda.

Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr Ali Erbaş ve DİB Genel Müdürlerinin de iştirak edecekleri merasime Reisül Kurra Mustafa Demirkan Hoca Efendi başkanlık yapacak.

Programa öğrenci velileri, yakınları, birbirinden kıymetli hoca efendilerle birlikte yoğun bir katılım bekleniyor.

Saat 09 da sene-i devriyesi olması münasebetiyle Merhum Hocaefendi'nin kabri başında okunacak hatm-i şerifle başlayacak program, saat 10:00 da Darül Kurra Camii'nde hoca efendilerin de okuyacakları aşrı şeriflerle devam edecek.

Yapılan vaaz ve nasihatlerle bereketlenecek program, yüzlerce hatm-i şerifin duaları, hediye takdimleri ve ikramla son bulacak.

EditörEditör