GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-02-2024 13:37

Atanamayan Uzmanlar Haklarını Aramaya Devam Ediyor!

Eski uzman çavuşlar, kanunen hakları olmasına rağmen yıllardır atanmayı bekliyor. Atanamayan Uzmanlar Derneği ise bu mağduriyete son vermek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Atanamayan Uzmanlar Haklarını Aramaya Devam Ediyor!

Dernek Başkanı Mustafa Gündeşli ve yönetim ekibi, aylardır bu sorunun çözümü için mücadele ediyor. Gündeşli, yaptığı açıklamada derneğinin amacını şu şekilde dile getirdi:

"Derneğimizin amacı 7 yıl ve üzeri görev yapan (2016 dan önce bu süre 2 yıldı burda da büyük bir hak kaybı oluştu) ve ailevi, sağlık ve mesleki nedenlerden dolayı görevlerinden ayrılmak zorunda kalan uzman çavuşların referans olmadan devlet eliyle adil bir şekilde memuriyet hakkını almasını sağlamak."

6E8D5Da9 0129 4F45 835A Ede88C72D11B

Gündeşli, bu süreçte devlet büyükleri ve siyasi partilerle görüşmeler gerçekleştirdiklerini ve destek talep ettiklerini de sözlerine ekledi.

Devlet Büyüklerinden Destek

Gündeşli, "Sesimizi duyurmadığımız hiçbir kurum ve kuruluş, siyasi parti ve liderleri kalmadı. Bizlere zaman ayırıp sesimizi duyan ve her türlü desteği vereceğini belirten devletimiz ve devlet büyüklerimize desteklerinden dolayı ATAUZDER ve ailesi adına binlerce kez teşekkür ederiz." dedi.

7523Cec3 848A 40B2 Be1C A7E630118369

Çalışmalar Devam Ediyor

Atanamayan Uzmanlar Derneği, hak arayışında kararlı. Gündeşli, dernek ve yönetim ekibinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ve haklı mücadelelerinde üstlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğini vurguladı.

Gündeşli Kamu Yararına Kurulacak Uzmanlar Derneği (Temud) Başkanlık Seçimlerinde Aday

Atanamayan Uzmanlar Derneği Başkanı Mustafa Gündeşli, Kamu Yararına Kurulacak Uzmanlar Derneği (Temud) Başkanlık seçimlerinde de aday oldu. Gündeşli, adaylık gerekçesini şu şekilde açıkladı:

"Bütün Uzman Çavuş arkadaşların özlük hakları, memuriyet hakları konusunda gerekli çalışmaları gerçekleştirmek adına tek çatı altında kaldığımız yerden faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bütün Uzman Çavuşların layık olduğu değeri görmeleri, Haklarının iyileştirilmesi, özlük haklarının alınması, mağduriyetlerin giderilmesi adına bu göreve talibim."

40333D5A A56A 41D6 B910 B2E3465C4Ce0

EditörEditör