GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 14:45

ATSO’YA VERGİ HAFTASI MÜNASEBETİ İLE ZİYARET

Her yıl 24 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle Akyazı Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Ali Bacaksız, Gelir Uzmanları Şemsi İnal ve Cihan Kırıkoğlu ,Edanur Kuş ve Hasan Kaya Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar’ı makamında ziyaret ettiler.

ATSO’YA VERGİ HAFTASI MÜNASEBETİ İLE ZİYARET

Ziyarette konuşan ATSO Başkanı Bayraktar, Vergi haftası kapsamında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vergi Devletimizin ilelebet ayakta kalabilmesi için gerekli olan gelir kaynaklarının başında gelmektedir. Toplumda vergi bilincinin gelişmesine yönelik tüm çalışmalara destek verdiklerini ve bundan sonra da vereceklerini ifade etti. Bu vesile ile Vergi Haftanızı kutluyor ve vergilerini aksatmadan, zamanında ödeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, mükelleflerimizin bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum dedi.

Akyazı Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Ali Bacaksız Vergi Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi sundu. Büyük küçük ayırt etmeksizin her bir mükellefin çok önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak, “Bu anlayışla siz ve üyelerinize en iyi hizmeti sunmak için çaba gösteriyoruz” dedi. 

ATSO Başkanı Bayraktar; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek plaket takdiminde bulundu. Akyazı Vergi Dairesi Müdür Mehmet Ali Bacaksız’a, Gelir Uzmanları Şemsi İnal ve Cihan Kırıkoğlu,Edanur Kuş ve Hasan Kaya’ya teşekkür etti görevlerinde başarılar diledi.

EditörEditör