GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-03-2024 12:21

Aydoğan Arslan'dan gençlere iş sözü

Gerçekleştirdiği seçim kampanyasıyla vatandaşlardan ilgi gören CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Aydoğan Arslan, ilçedeki gençlere yeni istihdam alanları oluşturacak projeleri destekleyeceklerini belirterek gençlere iş sözü verdi.

Aydoğan Arslan'dan gençlere iş sözü

Şehrin dinamiklerinden olan ekonomik tabanlı sivil toplum kuruluşlarıyla ilçedeki iş arayan özellikle üniversite mezunu gençler arasında köprü vazifesi oluşturacaklarını belirten başkan adayı Arslan, " Çağımızın yeniliklerine duyarsız kalmayarak ilçedeki iş arayan gençlerimizi E-ticaret ve E- ihracat alanlarında gerek eğitim ve gerek alanında uzman ekonomistlerle seminerler düzenleyerek destekleyeceğiz." dedi.

PROJELERE AÇIĞIZ

İlçede geniş kapsamlı iş fuarları düzenleyeceklerini belirten Arslan, " Sakarya'mızda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere birçok önemli ekonomik tabanlı STK'mız mevcut. Yönetimi seçildiğimiz takdirde Serdivan Belediyesi olarak ekonomik tabanlı STK'larla yürüteceğimiz çalışmalarda gençlerimize yeni istihdam kapıları açacak projeleri destekleyeceğiz. İlk işini kuracak gençlerimize Serdivan Belediyesi olarak sağlayacağımız kolaylıklarla iş hayatında onları destekleyeceğiz. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'yla birlikte gençlerimize iş ve staj kapıları açacak, onların hayallerini gerçekleştirme fırsatları sunacak fuarlar düzenleyeceğiz" dedi.

AdminAdmin