GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-03-2024 13:06

Başkan adayı Çelik, Serdivan Gölpark 3.etap projesinin detaylarını açıkladı

Vatandaşların göl manzarasında doğa ile iç içe, keyifle vakit geçirebilmeleri için Serdivan Göl Park 3.etap projesini açıklayan Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan adayı Osman Çelik, "Göle yüzümüzü döneceğiz. O bizim hayat kaynağımız, kullan koru modeliyle onu hem yaşayan bir yer haline getirecek hem de en önemli turizm destinasyonlarından biri konumuna kavuşturacağız” dedi.

Başkan adayı Çelik, Serdivan Gölpark 3.etap projesinin detaylarını açıkladı

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan adayı Osman Çelik, her alanda, her kesime hitap eden ve beklentilere uygun şehircilik anlayışı içinde hazırlanan, ayakları yere basan projelerle vatandaşların huzuruna çıktıklarını belirtti. Çelik Serdivan için hazırladıkları vizyon projeleri katıldığı her programda vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Sapanca Gölü kıyılarının Serdivan sınırları içinde kalan bölgelerinin en iyi şekilde değerlendirilmesi gayesiyle yola çıktıklarını vurgulayan Osman Çelik, “Şehrimizin içme suyu kaynağı olan Sapanca Gölü’müzün ve çevresinin korunması bizim için çok ama çok önemli. Yeşile, doğaya ve bu doğal güzelliklere her anlamda sahip çıkan bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Bir değerimizi, tabiat harikası Sapanca Gölümüzü ve çevresindeki ekosistemi koruyarak kullanacak ve gelecek kuşaklara, vatandaşlarımıza armağan edeceğiz” diye konuştu.

GÖLPARK 3.ETAP PROJESİ

‘Göle yüzümüzü döneceğiz’ sloganıyla tanıtımı yapılan Serdivan Gölpark 3.etap projesinin detaylarını anlatan Çelik, “Muhteşem manzarasının yanı sıra ailelerimizin ve göl kenarında zaman geçirmek isteyen vatandaşlarımızın rahatça gezebilecekleri, piknik yapıp dinlenebilecekleri Serdivan Gölpark 3.etap projesini tasarladık. Göl kıyısında oluşturacağımız rekreasyon alanları, bisiklet ve yaya yolları ile zenginleştirilmiş 3.etap projemiz Serdivan’ın sosyal yaşamına alternatif ekleyecektir. İnşallah Eşme hattına kadar bu alanı canlandıracak, böylece vatandaşlarımıza alternatif bir sosyal alan daha kazandırmış olacağız” ifadelerine yer verdi.

 

HER ALANDA MARKA SERDİVAN

Kentin tüm güzelliklerinin farkında olduklarını ifade eden Çelik, “Yaşanabilir bir Serdivan için spordan sanata, kültürden ulaşıma, sosyal alanlardan dönüşüm ve dirençli şehir hedefimize kadar şehrimizi geleceğe taşıyacak 34 projemiz var. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Serdivan hem potansiyeli ve hem de bu hedefleriyle yarışan kentler sıralamasında en üst seviyelerde yerini alacak. Sakarya’nın marka yüzü olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Çelik, projeleriyle ve hedefleriyle Serdivan halkının AK Parti’ye yine tam destek vererek şehircilikten yana tercihini kullanacağına yürekten inandıklarını ifade etti.

Thumbnail Whatsapp Image 2024 03 07 At 15.13.38 (1) (1)Göle Yüzümüzü Döneceği̇z 5Göle Yüzümüzü Döneceği̇z 4Göle Yüzümüzü Döneceği̇z 3Göle Yüzümüzü Döneceği̇z 2Göle Yüzümüzü

EditörEditör