GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-03-2024 13:04

Başkan Tever: "31 Mart'ta zaferimizi müjdeleyeceğiz"

Yerel seçim maratonunda son düzlüğe girilirken yapılan AK Parti Sakarya'da siyasete daha da hareketlendirdi. AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, gerçekleştirilen seçim çalışmalarının ve saha araştırmalarının 31 Mart'ta seçim zaferini müjdelediğini belirtti.

Başkan Tever:

31 Mart yerel seçimlerine son 10 gün kala resmi hesabından açıklamada bulunarak sahada AK Parti adına bir teveccüh olduğunu belirten İl Başkanı Yunus Tever, "Son on günde hâl hatır sormadığımız, gönlüne girmediğimiz tek bir seçmen kalmayana kadar Sakaryalılarla buluşmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Tever, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

İLÇELERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

"Kıymetli Sakaryalılar, Seçim maratonunun son düzlüğüne girmiş bulunuyoruz. Siz kıymetli hemşerilerimiz başta olmak üzere, Sakarya’mızın tüm mahalleleri, caddeleri ve sokakları; vefakâr AK Parti teşkilatlarımızın bugüne kadar ortaya koyduğu çalışmaları ve hedefe nasıl kilitlendiğini gayet iyi biliyor. Dalga dalga büyüyen heyecanımız, motivasyonumuz ve şevkimiz; Akyazı’dan Sapanca’ya, Kocaali’den Geyve’ye, Kaynarca’dan Taraklı’ya kadar tüm ilçelerimizde yoğun şekilde devam ediyor.

 

"31 Mart'ta zaferimizi müjdeleyeceğiz"

Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar, sahada gördüğümüz kabul ve saha araştırmalarının ortaya koyduğu gerçekler; 31 Mart zaferimizi bizlere müjdeliyor! 17-0 hedefimiz doğrultusunda, 31 Mart akşamı saat 17.00’ye kadar durmadan, yorulmadan, hızımıza hız, coşkumuza coşku, gayretimize gayret katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Son on günde hâl hatır sormadığımız, gönlüne girmediğimiz tek bir seçmen kalmayana kadar Sakaryalılarla buluşmaya devam edeceğiz!

 

SEÇMENE SESLENDİ

Seçimleri kazanacak olmanın heyecanını şimdiden yaşıyor, seçim akşamının mutluluğunu şimdiden hissediyoruz. Çünkü gittiğimiz her ilçede, hemşehrilerimizin kararlılığını ve müstakbel Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’a olan sevgiyi ve güvenini görüyorum. Şimdi vakit: son düzlükte doğru kararı verme, son sözü birlikte söyleme vaktidir. Vakit; yan yana durma, omuz omuza verme ve Sakarya’yı yeniden güvenli ellere teslim etme zamanıdır." 

EditörEditör