Asayiş
Giriş Tarihi : 21-02-2024 15:47

Beşiktaş'ta Kahvehane Sahibi Cinayete Kurban mı Gitti?

Beşiktaş'ta bir kahvehane sahibi, iş yerinde başından vurulmuş halde ölü bulundu. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştırıyor.

 Beşiktaş'ta Kahvehane Sahibi Cinayete Kurban mı Gitti?

Beşiktaş'ta Sinanpaşa Mahallesi'nde yaşayan 43 yaşındaki İsmail Karabıyık, sabah saatlerinde iş yeri olan kahvehanede başından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayı gören kahvehane çalışanının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede Karabıyık'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, Karabıyık'ın cansız bedenini otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırdı.

Peki İsmail Karabıyık nasıl öldü?

Polis, Karabıyık'ın ölümünün cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştırıyor. Olay yerinde yapılan incelemede herhangi bir silah bulunamadı. Karabıyık'ın yakınları, cinayete kurban gittiğini öne sürerken, polis her iki ihtimali de değerlendiriyor.

Kahvehane sahibi iş yerinde başından vurulmuş halde bulundu

Karabıyık'ın birçok suç kaydı olduğu öğrenildi.

Polis, Karabıyık'ın geçmişini de araştırıyor. Edinilen bilgilere göre Karabıyık'ın birçok suçtan emniyette kaydı olduğu ve daha önce cezaevine girip hapis yattığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Polis, Karabıyık'ın ölümünü aydınlatmak için görgü tanıklarının ifadelerini alıyor ve kamera kayıtlarını inceliyor.

Bu üzücü olay, Beşiktaş'ta büyük üzüntü yarattı. Karabıyık'ın yakınları ve sevenleri, olayın aydınlatılmasını ve faillerin bulunmasını istiyor.

EditörEditör