SPOR
Giriş Tarihi : 12-01-2024 13:26

Büyükşehir Basket, Eskişehir deplasmanında galibiyet arıyor

Bu başlık, haberin içeriğini açıklayan ve dikkat çekici bir şekilde yazılmıştır. Haberin konusu olan Büyükşehir Basket, Eskişehir ve galibiyet kelimeleri başlıkta yer almaktadır. Ayrıca, başlık haberin içeriğinde yer alan "deplasman" bilgisini de içermektedir. Bu bilgiler, haberin Google arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer almasına yardımcı olacaktır.

Büyükşehir Basket, Eskişehir deplasmanında galibiyet arıyor

Sakarya Büyükşehir Basketbol takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi 8. Hafta karşılaşmasında Eskişehir Birey Koleji'ne konuk olacak. 14 Ocak Pazar günü Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Büyükşehir Basket Eskişehir'e konuk oluyor

İkinci yarının ilk karşılaşmasına çıkacak olan Büyükşehir Basketbol, ligin ilk yarısını 3 galibiyet ve 4 mağlubiyetle beşinci sırada tamamlamıştı. Eskişehir Birey Koleji'ne karşı ligin ilk yarısında Sakarya'da oynanan mücadelede Büyükşehir Basketbol 84-73'lük skorla galip gelmişti.

Büyükşehir'de hedef, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak. Bu nedenle, Eskişehir deplasmanından galibiyetle dönmek için elinden geleni yapacak.

Maçın hakemleri henüz açıklanmadı.

Büyükşehir Basket Eskişehir'e konuk oluyor - Söz Sakarya

AdminAdmin