YEREL
Giriş Tarihi : 16-01-2024 15:03

Büyükşehir Belediyesi, Geyve'de V kanal imalatlarını tamamladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezinden kırsalına kadar ulaşımda konfor ve güveni sağlamak için yaptığı çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı sorumluluğunda, Geyve ilçesinin İlimbey, Ahibaba, Güney ve Saraçlı mevkilerinde toplam 6 bin 500 metre uzunluğunda V Kanal imalatı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi, Geyve'de V kanal imalatlarını tamamladı

V kanal imalatları ile yol kenarında biriken ve ulaşımı zorlaştıran sular tahliye edilecek, yolların deforme olması önlenecek. Bu sayede, yağmur suyu asfalta zarar vermeden tahliye edilerek, yolların daha uzun ömürlü olması sağlanacak.

“Ulaşımda Birinci Önceliğimiz, Güvenli Yollar” 3

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, ulaşım güvenliğini artırıp, yol kalitesini uzun süre korumak için çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

“Ulaşımda Birinci Önceliğimiz, Güvenli Yollar” 2

Bu haberde, anahtar kelime olan "Sakarya Büyükşehir Belediyesi", "Geyve", "v kanal", "ulaşım güvenliği", "yol kalitesi" kelimeleri, haber metninde sıklıkla geçmektedir. Bu sayede, haberin arama motorlarında daha üst sıralarda çıkması sağlanmaktadır.

“Ulaşımda Birinci Önceliğimiz, Güvenli Yollar”

Ayrıca, haber başlığı ve etiketleri de anahtar kelimeleri içermektedir. Bu sayede, haberin arama motorlarında daha kolay bulunması sağlanmaktadır.

AdminAdmin