GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-02-2024 15:40

Cumhur İttifakı Adapazarı Meclis Üyesi Adayları Buluştu!

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Cumhur İttifakı'nın Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ile bir araya gelerek seçim startı verdi.

Cumhur İttifakı Adapazarı Meclis Üyesi Adayları Buluştu!

Toplantıda konuşan Işıksu, "Demokrasinin ve kalkınmanın yerelden başladığı inancıyla Türkiye Yüzyılı şehirleri için çalışan AK Parti'nin eser ve hizmet belediyeciliğini Adapazarı'mızda sürdürmek ve hep birlikte seçimlerde yeni bir zafer kazanmak için hazırız ve kararlıyız" dedi.

Işıksu, "Meclis üyesi adaylarımızla birlikte Adapazarı'mızı daha da güzelleştirmek için çalışacağız" diye konuştu.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ve MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta da toplantıda birer selamlama konuşması yaptılar.

Çağlayan, "Güzel bir yolculuğa çıktık. Aşkla yürümek, milletimize hizmet etmek hakikaten çok gurur ve mutluluk verici. Cumhur İttifakı birlikteliğiyle çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak için gayret etmeye ve Adapazarı olarak Mutlu Işıksu başkanımızı en yüksek oy oranı ile seçtirmek, meclis üyesi sayımızı çok daha fazla yükseltmek için çok çalışmaya devam inşaallah." dedi.

Usta ise yaptığı konuşmada, Adapazarı'nda sergilenen birlikteliğin örnek olduğunu vurguladı ve meclis üyesi adaylarına çıktıkları yolculuklarında başarılar diledi. Usta, "Adapazarı'mızda istişare mekanizmalarımızı daha da güçlendirdik ve güçlendirmeye devam ediyoruz. Güzel bir aday listemiz var. Mutlu Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Adapazarı insanımızın aidiyetini güçlendirecek çalışmalarla, insanımızın derdiyle dertlenerek, birbirimize sımsıkı kenetlenerek çalışmayı sürdüreceğiz." diye konuştu.

Işıksu, konuşmalarını şu şekilde tamamladı:

"Hamdolsun çok güzel, kapsayıcı bir listemiz oldu. Kalbi Adapazarı için atan, bugüne kadar görev almış ve şimdi yeni görev için yolculuğa çıkan tüm arkadaşlarımıza kalbi şükranlarımı sunuyorum. 2019-2024 çalışma dönemimizde katılımcılığa çok önem vererek vatandaş memnuniyeti odaklı 112 projeyi hayata geçirirken istişare merkezli çalışma anlayışına çok önem verdik. Tüm çalışmalarımızı kamuoyu huzurunda, şeffaf, anlaşılır ve hesap verebilir bir anlayış çerçevesinde gerçekleştirdik. Üretken, adil, erişilebilir, vizyoner, şefkatli, sürdürülebilir, yenilikçi, kalkınmacı, çağdaş, güçlü, kapsayıcı, dinamik ve vatansever belediyecilik ilkelerinden hiç ayrılmadan Adapazarı'mızı daha gelişmiş bir şehir vizyonu çerçevesinde halkla birlikte yönetim anlayışıyla yönetmek için gayretle çalıştık."

Işıksu, "Demokrasinin ve kalkınmanın yerelden başladığı inancıyla Türkiye Yüzyılı şehirleri için çalışan AK Parti'nin eser ve hizmet belediyeciliğini Adapazarı'mızda sürdürmek ve seçimlerde yeni bir zafer kazanmak için hazırız ve kararlıyız. Toplumun her kesiminin ihtiyaçlarını giderecek hizmetlerimizle Adapazarı'mızı daha çok mutlu etmeyi sürdüreceğiz. Cumhur İttifakı birlik ve beraberliğiyle milletimizin huzurunda olmanın sorumluluğunu üzerimizde taşıyarak Adapazarı'mızın yarınlarını çok daha müreffeh bir hüviyete kavuşturacak çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz. Adapazarı için gayrete, çalışmaya, başarıya ve berekete devam. Hep birlikte, gayretle, Adapazarı için yola devam." dedi.

EditörEditör