SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 15:43

Davut Güloğlu seçmenle tartıştı!

Davut Güloğlu'nun seçim kampanyasında bir seçmenle tartışma yaşadı. Detaylar haberimizde...

Davut Güloğlu seçmenle tartıştı!

Düzce'de yerel seçim kampanyası sırasında Yeniden Refah Partisi'nden Düzce Belediye Başkan Adayı olan şarkıcı Davut Güloğlu, gittiği kahvehanede gazeteciler tarafından tehdit edildiğini öne sürdü. Olay, Güloğlu'nun bir vatandaşla yaşadığı tartışmanın ardından meydana geldi.

Güloğlu, konuşması sırasında yerel gazetecilerin kendisini tehdit ettiğini iddia ederek, 'Beni gazeteciler tehdit ediyor. 'Para vermezsen seni alaşağı etmesini biliriz' diyorlar' ifadelerini kullandı. Bu iddialara karşı bir seçmen ise, 'Bunu açıklamak zorundasınız. Açıklayın ismini. Bütün kamuoyu bilsin' şeklinde karşılık verdi. Yaşanan bu diyalog sonucunda Güloğlu ve vatandaş arasında sert bir tartışma başladı.

Davut Güloğlu Seçmenle Tartıştı! (4)

'Seni buraya tuttular da mı gönderdiler?'

Güloğlu, 'Seni buraya tuttular da mı gönderdiler?' sorusu tartışmayı daha da kızıştırdı. Vatandaş, 'Başkan beni satın alacak para yok' diyerek Güloğlu'nun ithamına karşı çıktı.

Davut Güloğlu Seçmenle Tartıştı! (5)

Mikrofon Krizi ve Tartışma Anları

Tartışmanın ilerleyen anlarında Güloğlu'nun öfkesi mikrofonu masaya atmasıyla daha da arttı. Vatandaşın 'Başkan elinde mikrofon var, bağırmana gerek yok. Biz seni duyabiliyoruz' sözleri Güloğlu'nun sinirini daha da artırdı. Yaşanan bu gerilimde, vatandaşın 'Kardeşim biz soru soramayacak mıyız?' şeklindeki çıkışı dikkat çekti.

EditörEditör