YEREL
Giriş Tarihi : 01-12-2023 14:47

Demirbaş: Hep birlikte Ferizli için

AK Parti Ferizli Belediyesi Başkan Aday Adayı Hakan Demirbaş, “ Hizmet odaklı çalışma gibi istişare kültürü bizim önceliğimiz olacaktır” dedi.

Demirbaş: Hep birlikte Ferizli için

Ferizli’de yeni bir soluk ve heyecan yaşatan AK Parti Ferizli Belediyesi Başkan Aday Adayı Hakan Demirbaş ilçede olduğu gibi Sakarya’da da partinin önemli toplantılarına katılıyor. Yoğun bir çalışma temposunda çalışmalarını sürdüren Demirbaş, “ Ferizli’nin merkezinin yanı sıra mahallelerini de ziyaret ediyorum. Vatandaşlarımızla, esnafımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli sohbet edip istişare ediyoruz. Hizmet odaklı çalışma gibi istişare kültürü bizim önceliğimiz olacaktır” dedi. 

Ferizli halkının kendisine gösterdiği teveccüh çalışma ve hizmet aşkının daha da güçlendirdiğine işaret eden Hakan Demirbaş, “Ferizli’nin köylerini geziyoruz. Ev hanımlarının, gençlerin, çiftçilerimizin, çalışan kesimin, bütün vatandaşlarımızın istek ve sıkıntıları dinliyorum. Hep birlikte sıkıntıların aşılması için fikir alış-verişinde bulunuyoruz. Yine merkezde de esnaf sohbetlerimiz oluyor. Yolun başında dediğimiz gibi ‘eğer şahsıma yönelik bir teveccüh olarsa Halka Hizmet Hakka Hizmet anlayışıyla çalışacağız. Her zaman ‘biz’ diyeceğiz. Saha çalışmalarında gördük ki doğru yoldayız. Ferizli halkı bizi seviyor, bizde onları seviyoruz” diye konuştu.Hep Birlikte Ferizli Için 8

AdminAdmin