SİYASET
Giriş Tarihi : 09-02-2024 15:48

"DEVA Partisi Büyükşehir Adayı Mehmet Erdoğan, Sakarya Semt Pazarında Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu"

DEVA Partisi'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, semt pazarında esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşların şikayet ve taleplerini dinledi. Ziyarette DEVA Partisi Erenler Belediye Başkan adayı Sedat Aslanboğa ve ekibi de yer aldı. Erdoğan, pazarda fiyatların yükselmesinden, pahalılıktan şikayet eden vatandaşların sorunlarını dinleyerek, "Pazar yerinde de yangın var" dedi.

Açıklamalarında, vatandaşların ekonomik sıkıntılardan, enflasyondan ve pahalılıktan şikayetçi olduğunu belirten Erdoğan, yerel seçimlerin bu sorunlara dur demek için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. "Cumhuriyetin 100. yılında ülkenin geldiği durum bu olmamalıydı" diyen Erdoğan, gençlerin umutsuzluğa kapıldığını, işsizlerin umudunu yitirdiğini ifade etti.

Thumbnail Mehmet Erdoğan Erenlerde Semt Pazarında (5)

Erdoğan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Vatandaşlarımızın belediye yönetiminde söz sahibi olacağı, yeni bir belediyecilik anlayışı ile görev yapmaya adayız. Sakarya'yı marka şehir yapmaya adayız. Siyasetteki varlık gayemiz, birilerine imtiyaz sağlamak değil, halkımıza hizmet etmektir. Kamusal harcamaları verimli kullanacak, şeffaf ve hesap verebilen bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz."

Thumbnail Mehmet Erdoğan Erenlerde Semt Pazarında (3)

Thumbnail Mehmet Erdoğan Erenlerde Semt Pazarında (2)

EditörEditör