GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-10-2023 12:18

Dokumacı: "Yetmez, dava taleplerimizi kabul edin"

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Serdip Dokumacı, haftalık basın toplantısında su ücretleri ve SASKİ hakkında yaptığı açıklamaların ardından suya gelen indirimi değerlendirdi. İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Serdip Dokumacı; “Mahkemedeki talebimiz de yerine getirilsin” dedi.

Dokumacı:

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Serdip Dokumacı, haftalık basın toplantısında su ücretleri ve SASKİ hakkında yaptığı açıklamaların ardından suya gelen indirimi değerlendirdi.

Haftalık basın toplantısında: “Su faturaları sadece Sapanca’nın değil Sakarya’nın sorunu. Ne yazık ki Sapanca Gölü gibi bir su havzamız olmasına rağmen, en fazla su faturası ödeyen illerden biriyiz” sözlerini kullanan Dokumacı, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın açtığı davayı hatırlatmıştı. 

“HEMŞEHRİLERİMİZE ÇOK BÜYÜK FAYDASI OLUR”

SASKİ’den gelen indirim mesajının ardından yeni bir açıklama yapan Dokumacı; “Bugün Saski’den abonelere sözde indirim mesajı geldi, Sn.Yüce İYİ ama yetmez, vekilimizin vatandaşlarımız menfaatine Saski’ye açtığı bir dava var, mümkünse oradaki talebimizi de halledersiniz hemşehrilerimize çok büyük faydası olur” ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'da Sakarya Nöbetçi İdare Mahkemesi Hakimliği’ne yazı göndererek Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne dava açmıştı. 

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından herhangi bir hizmet sunulmamasına rağmen ve sunulan hizmetin ne veya ne kadar olduğu belli olmamasına rağmen faturalandırmalarda şebeke bakım bedeli adı altında tüm abonelerden sağlanan haksız kazancın iptali ve müvekkilden alınan bedellerin iadesinin istenilmesi talebiyle Sakarya Büyükşehir Belediyesine bağlı SASKİ’ye dava açmıştı. 

“HAKSIZ KAZANCI DERHÂL İADE EDİN”

Milletvekilli Dikbayır, “Milletimizin haklarını gasp etmelerine müsaade etmeyeceğiz! Yok öyle, ben yaptım, oldu bitti! Şebeke bakım bedeli gibi anlamsız sözlerle, uyduruk masraflar oluşturarak Sakaryalı hemşehrilerimizden elde ettiğiniz haksız kazancı derhâl iade edin” diye belirtmişti.

 

EditörEditör