YEREL
Giriş Tarihi : 11-10-2023 16:26

Ekipler onları 9 farklı kamerayı inceleyerek yakaladı! Hem hırsız hem de torbacı çıktılar

Sakarya'da farklı yerlerden hırsızlık yaptıkları belirlenen iki şüpheliye yönelik, kamera ve yüz tanıma uygulamalarının desteğiyle yapılan operasyonda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. AYRINTILAR...

Ekipler onları 9 farklı kamerayı inceleyerek yakaladı! Hem hırsız hem de torbacı çıktılar

 

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri farklı tarihlerde gerçekleşen hırsızlık olaylarıyla ilgili detaylı araştırmalar yaptı. Hırsızlık olayının yaşandığı bölgedeki 9 farklı kamera kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, detaylı tanık araştırmaları sonrasında E.A. (43) ve T.O. (45) isimli iki şüpheliyi tespit etti.

Jandarma Akıllı Devriye Uygulaması (JADU) ile yüz tanıma eşleştirmeleri de olumlu çıkan iki şüphelinin Sapanca'daki ikametlerine baskın yapıldı.

ÖNEMLİ MİKTARDA UYUŞTURUCU ÇIKTI

Jandarma ekiplerinin, şüphelilerin ev ve araçlarda yaptıkları aramalarda şunlar ele geçirildi;

  • 155 gram kubar esrar
  • 1 kök skunk bitkisi
  • 1 adet sentetik hap
  • 12 adet uyuşturucu kullanma aparatı
  • 2 tane av tüfeği
  • 2 tane cep telefonu

Gözaltına alınarak Jandarma Komutanlığı'na götürülen E.A. (43) ve T.O. (45) hakkında adli işlem başlatıldı.

"DAHA FAZLA İHBARDA BULUNUN"

Sakarya Valiliği kanalıyla yapılan basın bilgilendirmesinde; "Çocuklarımızın geleceğini karartan zehir tacirlerine karşı mücadelemize vatandaşlarımızın daha fazla ihbarda bulunarak katkı vermelerini bekliyoruz. Çocuklarımızı uyuşturucu illetinden ancak el ele verirsek kurtarabiliriz. Her ihbar bizim için değerlidir" ifadeleri kullanıldı.

AdminAdmin