GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-03-2024 13:21

En zor deplasman

Şanlıurfa’yı deplasmanda yenip Direk Play-Off finali oynamak isteyen Sakaryaspor güç depolamaya devam ediyor. Milli arayı daha çok kondisyon idmanına veren Yeşil-Siyahlılarda Donkor’un tedavisi de devam ediyor.

En zor deplasman

Çok iyiyiz

Rüstemler Tesislerinde ki antrenmanlarda hayli neşeli gözüken Yeşil-Siyahlılar, teknik direktör Tuncay Şanlı’nın galibiyet umudunu artırdı. Kondisyon idmanının yanı sıra ağırlık ve çabukluk çalışmasına da önem veren genç hoca takımın performansından memnun olduğunu söyledi.

İnanıyoruz

Takım olarak Urfa maçına hazır olduklarını ifade eden Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı; Her maçı tek tek düşünüyoruz. takım halinde Play-Off finali için birbirimize kenetlendik amacımız Urfa maçını kayıpsız geçmektir” dedi.

Geride

Yoğun periyodu geride bırakan Yeşil-Siyahlılar, 7 önemli maça daha çıkacak. Takıma Play-Off finali için ayar veren ve 7 maçlık seri için takımın moral motivasyonunu yükselten Şanlı Şanlıurfa maçı ile yeni bir galibiyet serisi başlatacaklarını ifade etti.

Şanlıurfa’ya iki eksikle

Sakaryaspor, 2 Nisan Salı günü Şanlıurfa deplasmanında yapılacak karşılaşmaya iki eksikle gidecek. Altay maçında cezalı duruma düşen Murat Cem ile Sakatlağı nedeniyle tedavi gören Donkor bu maçta forma giyemeyecekler.

Dino kendini hazır hissediyor

Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Sakaryaspor’un golcüsü Dino Milli arada ki çalışmalarda çok çok iyi gözüktü. Toplu mücadelelerde haylı hırslı gözüken ve ilk on bire girebilmek için performansını yükselden Dino, şans verilmesi durumunda ilk on bir de olmak istiyor.

AdminAdmin