GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 11:20

Engellilere Büyük Şok

Kulübe katkı sağlamak amacıyla düzenlenen geceye katılanların sayısı futbolcularda daha azdı. Yardım gecesi hüsranla sona erdi.

Engellilere Büyük Şok

Protokol

Türkiye Ampute (Engelliler) Futbol 1'inci Ligindeki ekibimiz Sakarya Büyükşehir Belediye Bedensel Engelliler Futbol Takımı önceki akşam yardım gecesi düzenledi. Sosyal Gelişim Merkezinde gerçekleşen anlamlı organizasyona Spordan Sorumlu Vali yardımcısı Mustafa Kutlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç, Sakarya Voleybolspor Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Erdal Erdem katıldı.

 

Katkılar

Katılımın beklenenden az olduğu gecede en büyük katkıyı takımın sponsorlarından olan iş insanı Semih Güngör ile Kocaali Belediye Başkan adaylarından Recep Erdoğan verdi. Kulüp Başkanı Cemil Yıldırım, Başkan Yardımcıları Serdal Rodop ve Ali Donat’ın başlattıkları açık arttırmada top ve formalar satışa sunuldu. Elde edilen rakam memnun etmedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Bedensel Engelliler Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cemil Yıldırım ile yönetiminin düzenlediği yardım gecesi beklenen ilgiyi görmedi. Katılımcılara teşekkür eden Başkan Yıldırım; "Bizim hedefimiz şampiyonluk. Bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

EditörEditör