GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-02-2024 15:07

"Erenler HEM’den Sanat Dolu Bir Buluşma: 'Dokunuşun İzleri' Epoksi Sergisi"

Erenler Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından hazırlanan “Dokunuşun İzleri” isimli Epoksi Sanatı bir AVM’de törenle açıldı. Açılışta konuşan Erenler kaymakamı Günhan Yazar, “Emeği geçenleri kutlarım” dedi.

Erenler kaymakamı Günhan Yazar, Erenler Halk Eğitim Müdürü Ali Kılıç, tarafından kurdelesi kesilen sergi büyük ilgi gördü. Erenler Halk Eğitim Merkezi Epoksi öğretmeni Özlem Mecit’in 12 kursiyeriyle birlikte imza attığı “Dokunuşun İzleri” isimli Epoksi Sanatı
10 Şubat 2024’de kadar sanatseverlerin hizmetine açık kalacak. Dokunuşun İzleri isimli sergide kursiyerlerin hazırladığı anahtarlık, saat, sehpa, tepsi, sunumluk gibi bir çok ürün bulunuyor.  

B5B5A719 146D 4Bb9 9901 1Fb16E5C0Cfd
Epoksi Nedir?
En az iki epoksi grubu içeren monomerlerden yapılan ısıyla sertleşen bir polimer türüdür. Epoksi reçineler, sertleştiriciler kullanılarak homopolimerize edilebilir. Ayrıca Epoksi reçine terimi, nihai üründeki veya epoksi reçinesindeki herhangi bir temel bileşeni sertleştirmek için kullanılır. Ortam sıcaklığında kürleme veya termal kürleme için kullanılabilen çeşitli kürleme yöntemleri vardır. Bunlar, çok işlevli asitler, aminler, fenoller, merkaptanlar, alkoller ve asit anhidritleri içerir ve genellikle kürleme ajanları veya sertleştiriciler olarak anılırlar.

8Eaabcec D37B 4Fc4 Adc8 Da7B4233F7E7

EditörEditör