GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-10-2023 19:46

ESNAF BULUŞMASI.

18 Ekim 2023 Çarşamba akşamı gerçekleştirmiş olduğumuz Esnaf Toplantımızda ilçemizdeki esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını ilçemizdeki kurum amirlerine ilettik.

ESNAF BULUŞMASI.

Soru ve sorunların çözümü kapsamında esnaflarımıza çözüm odaklı cevaplar veren Başta İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan BALCI’ya, Belediye Başkanımız Sayın İsmail GÜNDOĞDU’ya, İlçe Emniyet Amirimiz Sayın Yusuf KABAY’a ve İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Serdar KOÇ’a teşekkür ederiz. 
Toplantıya katılarak bizlerden desteğini esirgemeyen Sesob Başkan Yardımcımız Sayın M.Yaşar DEMİREL ve Genel Sekreterimiz Sayın M.Cengiz ALKIN’a, Ferizli Belediye Başk.Yardımcımız sayın Hakan Demirbaş’a, Karasu Esnaf Odası Başkanı Cihan EMRE’ye, HAYKOP Başkanı Mustafa ZAFER’e, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarına, Mahalle Muhtarlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Siyasi Parti İlçe Başkan ve Yöneticilerine, Esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ederiz.
Toplantımızda sunmuş olduğumuz soru ve sorunların çözümü için esnaf ve sanatkarımıza verilen sözlerin takipçisi olacağız.  
Yönetim ve Denetim Kurulları adına,
Başkan
Bahattin PAŞALI

EditörEditör