SPOR
Giriş Tarihi : 08-02-2024 14:04   Güncelleme : 08-02-2024 14:32

Galatasaray'ın Yeni Sol Beki Derrick Köhn İstanbul'da!

Galatasaray, Alman ekibi Hannover 96 ile anlaşma sağladığı Derrick Köhn'ü transfer etti. 25 yaşındaki sol bek, İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçecek ve ardından resmi imzayı atacak.

Galatasaray'ın Yeni Sol Beki Derrick Köhn İstanbul'da!

Galatasaray'ın transferdeki flaş hamlesi! Sarı-kırmızılılar, uzun süredir gündemlerinde olan Alman sol bek Derrick Köhn'ü transfer etti. 25 yaşındaki futbolcu, İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçecek ve ardından resmi imzayı atacak.

Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda önemli bir takviye yaptığına inanılan Köhn, bu sezon Hannover 96 formasıyla 20 maçta 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Köhn'ün transferi için Galatasaray'ın Hannover 96'ya bonservis bedeli olarak 4 milyon euro ödeyeceği ve sözleşmeye bonuslar da ekleyeceği belirtildi. 25 yaşındaki futbolcu ile 3.5 sene + 1 sene opsiyonlu sözleşme imzalanacak ve yıllık 450 bin euro kazanacağı öğrenildi.

Derrick Köhn'ün transferi, Galatasaray taraftarları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Sarı-kırmızılılar, Köhn'ün takıma önemli katkılar sağlayacağına inanıyor.

Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn'den ilk paylaşım

EditörEditör