GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-02-2024 15:20

Hatamızdan KAYBETTİK

Sakaryaspor, son üç maçlık yenilmezlik serisini Eyüp deplasmanında sonlandırdı. Rakiplerinin puan kaybettiği bir hafta da Sakaryaspor’un yenilmesi Eyüp stadına giden ve ekran başında takımını izleyen taraftarları da üzdü.

Hatamızdan KAYBETTİK

Üzdüler: Sakaryaspor’u kötü sona taşıyan faktör son üç maçta ki istikrarlı kadroda ki değişiklikler oldu. İlk yarıda 4 net pozisyondan yararlanamayan Yeşil-Siyahlılar, aldığı 3-1’lik yenilgi ile hem zirve yarışından uzaklaştı hem de takımdan şampiyon bekleyen taraftarlarını üzdü.

Fark açıldı: İstanbul deplasmanında üç puan bırakan Yeşil-Siyahlılar, Lider Eyüpspor’un 18, ikinci sırada ki Göztepe’nin ise 9 puan gerisinde kaldı. Kalan maçlarında ligi ilk üçte bitirmek isteyen Trendyol 1. Lig temsilcimiz Sakaryaspor, şayet Eyüpspor’u yenmiş olsaydı haftayı 43 puan ile 4’üncü sırada tamamlayacaktı.

4 Net pozisyon: Lig’in 24 haftasında Eyüpspor’a konuk olan Sakaryaspor, 28’inci dakika da Regattin’in şutunda top Rotman’ın sırtına çarpıp ağlara gidince 1-0 geriye düştü. 51’inci dakikada Donkor’un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Yeşil-Siyahlılar, buna rağmen rakibini bunaltıp Hasan ve Çağlayan ile iki gol bulsa da sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Dinlendi: Eyüp maçından sonra istirahat eden Sakaryaspor, 25’inci haftanın hazırlıklarına bugün başlayacak. Play-Off yolunda kritik bir sürece giren Yeşil-Siyahlılar, Cumartesi günü Saat 19.00’da yapacağı Manisaspor maçının ilk çalışmasında kondisyon idmanı yapacak.

EditörEditör