GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-11-2023 15:53

İBB Meclis üyesinin aracının çarptığı Sakaryalı Metin hayatını kaybetti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Süleyman Nadir Ataman’ın bulunduğu araç yolun karşısından geçen bir yayaya çarpması sonucu yolun ortasında durmuştu. Arkadan gelen otobüs hızını alamayınca otomobile arkadan çarptı. Otomobilin çarptığı şahıs da sürüklenerek feci şekilde olay yerinde hayatını kaybetti. Ulusal basına da yansıyan bu haberde ölen kişinin Sakaryalı Metin Geyve olduğu öğrenildi.

İBB Meclis üyesinin aracının çarptığı Sakaryalı Metin hayatını kaybetti

Kaza gece saatlerinde Sakarya Düzce istikametinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre İstanbul'dan Ankara'ya giden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Süleyman Nadir Ataman içinde olduğu araç, Düzce Paşakonağı mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı.  Kaza sonrası yolun ortasında duran, Süleyman Nadir'in Ataman'ın içerisinde bulunduğu otomobile ise arkadan gelen 60 NK XXX plakalı yolcu otobüsü çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle paramparça olan aracın içerisinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Süleyman Nadir Ataman, yolcu Turgut K. ve şoför Adem O., yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edilirken paramparça olan araçtan çıkartılan 3 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Meclis üyesi Süleyman Nadir'in içinde bulunduğu aracın çarptığı Sakaryalı Metin Geyve'nin çarpmanın etkisiyle paramparça olan cesedi olay yerine gelen polis ekipleri tarafından toplanarak morga kaldırıldı. 

Karapürçek'in Yazılıgürgen mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen Metin Geyve'nin cenazesinin yarın Yazılıgürgen mahalle caminde kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verileceği öğrenildi.

Yaşanan bu feci kaza sonrası kısmi olarak trafiğe kapanan TEM'de uzun kuyruklar oluşurken savcılık kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Ayrca İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Süleyman Nadir Ataman’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

AdminAdmin