GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-01-2024 14:11

İş Bankası ve Figopara'dan Açık Bankacılık İş Birliği

İş Bankası ve Figopara, açık bankacılık alanında stratejik bir iş birliğine imza attı. İş Bankası'nın iştiraki Softtech'in geliştirdiği TekCep ve TekPOS ürünleri, Figopara'nın bünyesine katıldı.

İş Bankası ve Figopara'dan Açık Bankacılık İş Birliği

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, anlaşmanın hem İş Bankası hem de Figopara için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, "Figopara'nın kullanıcılarının tüm bankalardaki hesaplarına ve poslarına tek bir platformdan erişebilmesi, hem Figopara'ya hem de nihai tüketiciye büyük değer katacaktır." dedi.

İş Bankası ve Figopara'dan dev işbirliği

Figopara Kurucu Ortağı ve CEO'su Koray Bahar da anlaşmanın, Figopara'nın büyüme hedeflerine ulaşmak için önemli bir kilometre taşı olduğunu belirterek, "Bu işbirliğiyle, KOBİ'lere sunduğumuz finansal hizmetler portföyümüzü genişleterek, onların ihtiyaç duydukları her türlü finansmana daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmalarını sağlayacağız." diye konuştu.

Anlaşma kapsamında, İş Bankası'nın TekCep ve TekPOS ürünleri, Figopara'nın açık bankacılık platformu üzerinden kullanılabilecek. Bu sayede, KOBİ'ler, tüm bankalardaki hesaplarına ve poslarına tek bir platformdan erişebilecek. Ayrıca, Figopara'nın sunacağı finansal hizmetlerden de yararlanabilecekler.

İş Bankası ve Figopara, bu iş birliğiyle, açık bankacılık alanındaki liderliğini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

EditörEditör