YEREL
Giriş Tarihi : 30-10-2023 11:46

İYİ Sakarya, 6. yıl kuruluş kutlamalarında

İYİ Parti teşkilatının kuruluşunun 6. yıl dönümü olması sebebiyle Ankara Spor Salonunda düzenlenen programa İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Serdip Dokumacı, İlçe Başkanları, il ve ilçe yöneticileri katılım sağladı.

İYİ Sakarya, 6. yıl kuruluş kutlamalarında

81 ilden İYİ Parti İl Başkanlarının, İl teşkilat Başkanlarının, Milletvekillerinin ve vatandaşların bulunduğu programda ilk önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı daha sonra Genel Başkan Meral Akşener’in gündeme dair konuşmalarıyla başladı. 25 Ekim 2017 yılında İYİ Parti’nin kurulmasının ardından bu yana 6 sene geçti. Buna yönelik Ankara’da program gerçekleştiren İYİ Partililer, büyük bir coşkuyla kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Ankara Spor Salonunda gerçekleşen programda konuşma yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ilk olarak "Demokratik Milli Yükseliş Beyannamesi"ni açıkladı. 

Program öncesi Genel Merkezde bir takım ziyaretlerde bulunan ve İl Başkanları toplantısına katılan İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Serdip Dokumacı yaptığı açıklamada: "İYİ Parti olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını ve partimizin 6. yaşını büyük bir çoşku ile kutladık. Salonda ve hatta salona sığmayan heyecandan gördüğümüz, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in dediği gibi ülkemizi içinde bulunduğu her türlü dar boğazdan kurtaracak İYİ Parti ve İYİ Parti kadrolarıdır. Son olarak kısaca şunu söylemek gerekirse iktidarın tek alternatifi İYİ Parti'dir" diye belirtti.

AdminAdmin