YEREL
Giriş Tarihi : 14-11-2023 00:18

Karapürçek'te Ümit Bodur aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti Karapürçek eski İlçe Başkanı Ümit Bodur, Karapürçek Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Karapürçek'te Ümit Bodur aday adaylığı başvurusunu yaptı

Aday adaylığı başvuruları devam eden AK Parti’de Karapürçek’te eski İlçe Başkanı Ümit Bodur, belediye başkanlığı için başvuruda bulundu.

Başvurusunu yapan Ümit Bodur, açıklamasına Gazze’de İsrail’in yaptığı katliamı kınayarak başladı. Bodur, “İsrail Terör Devleti 40 gündür Gazze ve çevresinde masum ve savunmasız insanları acımasızca öldürüyor. Hastane, okul ve ev ayırt etmeden çocuk, kadın, yaşlı herkese saldırıyor. Bu insanlık dışı soykırımı yapan İsrail’i, ona destek olanları ve sessiz kalanları nefretle lanetliyoruz. Türk-İslam Dünyasının bir an önce birlik ve beraberlik içinde hareket etmesini, bu zulme dur demesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

BİR ASRA YAKIN ADIMLARLA GİDİYORUZ

AK Parti ailesinin kurucu üyesi olduğunu, 11 milyonu aşkın üyesiyle dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Ümit Bodur, şöyle devam etti:

“Bu onur ve şeref öncelikle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a aittir. O, hayatını vatanına ve milletine hizmete adamış, ilkeli ve kararlı siyasetiyle Türkiye’de adeta sessiz bir devrim gerçekleştirmiştir. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına girdiğimiz bu süreçte, Türkiye Yüzyılı olarak adlandırdığımız ikinci asra emin adımlarla gidiyoruz. İnşallah nasip olursa, Liderimizin önderliğinde, samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.”

ÇİZGİMİZDEN VE DURUŞUMUZDAN ÖDÜN VERMEDİK

Bugüne kadar ne çizgilerinden ne de duruşlarından asla ödün vermediklerini ifade eden Bodur, açıklamasına şöyle devam etti:

"İnandığımız yolda, tevazu ve samimiyetle vatandaşlarımızla olan gönül bağımızı sağlamlaştırdık. Partimizin ve davamızın çıkarlarını ön planda tutarak, şahıslar veya adaylar üzerinden siyaset yapmadık. Sadakat ve vefa anlayışından asla ödün vermedik.

Üç yıllık İlçe Başkanlığı dönemimizde teşkilat olarak başarılı çalışmalara imza attık. Üye ve teşkilat çalışmalarında Sakarya genelinde ilçeler arasında iki kez birincilik ödülü kazandık. 14 mahallemizin tamamını dolaşarak çok kez kahvehane, hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunduk. Cenaze ve düğün cemiyetlerine katılarak vatandaşlarımızın neşe ve acılarına ortak olduk.

Kamu kurumlarımız ile sürekli iletişim ve diyalog halinde olduk. DSİ, Sepaş, Telekom, AGDAŞ, Orman İşletmesi, Emniyet, Jandarma ve Büyükşehir olmak üzere tümüne ziyaretlerde bulunduk. İlçemizdeki sorun, talep ve şikayetlerin çözümü noktasında takibini yaptık. Engelli vatandaşlarımızın talepleri ile yakından ilgilendik. Genç ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize farklı kurum ve fabrikalarda çalışma imkanı sağladık.

İLÇE SIRALAMASINDA ÜÇÜNCÜ SIRAYA YÜKSELDİK

Değerli arkadaşlar, Seçim süreçlerinde il başkanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve teşkilatımızın tüm birimleri ile uyumlu çalışarak en son yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde partimizi Sakarya genelinde %79,96 oranla ilçe sıralamasında üçüncü sıraya yükselttik. Bu başarıda emeği geçen başta kadın kolları başkanımız kıymetli dava arkadaşım Müzeyyen Uçar olmak üzere tüm yönetimini, Gençlik Kolları Başkanımız Ramazan Vural kardeşimizi ve ekibini yürekten tebrik ediyorum.

Kuruluşumuzdan itibaren AK Partimizin başarısı için AK kadrolarda görev yapan ilçe başkanlarıma ve yönetimlerine, çalışmalarımızı yakından takip ederek destek sağlayan ilçe koordinatörlerimize, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, mahalle başkanlarımıza ve belediye meclis üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Ahirete intikal eden dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum."

EditörEditör