GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-02-2024 10:42

Karasu'nun Geleceği İçin İşbirliği Sözü

Yeninden Refah Partisi Karasu Belediye Başkan adayı Recep Özdemir, "Karasu’nun ekonomik ve sosyal gelişimi için işbirliği yapmaya devam etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Karasu'nun Geleceği İçin İşbirliği Sözü

Yeninden Refah Partisi Karasu Belediye Başkan adayı Recep Özdemir seçim çalışmaları kapsamında Karasu Liman Bölge Tırcılar Mot. Taş. Kooperatifi, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Karasu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret ederek "Birlikte çalışarak Karasu’nun daha da ileriye gitmesi için el ele vermekten mutluluk duyuyoruz." dedi.

Gerçekleştirdiği ziyarette Karasu ekonomisini artışa geçirecek her olumlu projenin yanında olduklarını belirten Özdemir, "Karasu’nun lojistik sektöründe önemli bir rol oynayan kooperatifimizle bir araya gelmek bizim için büyük bir memnuniyet kaynağıydı. Şehrimizin taşımacılık ve lojistik alanında daha da ileriye gitmesinden mutluluk duyuyoruz. Esnafımızın finansal destek ve dayanışma noktasında önemli bir rol oynayan kooperatifimizle bir araya gelmek bizim için büyük bir onurdu. Karasu’nun ekonomik ve sosyal gelişimi için işbirliği yapmaya devam etmekten mutluluk duyuyoruz. Karasu’nun ulaşım sektöründe önemli bir role sahip olan değerli esnafımızla bir araya gelmek, şehrimizin gelişimi için önemli bir adımdır." şeklinde konuştu.

EditörEditör