YEREL
Giriş Tarihi : 28-11-2023 14:59

Keleş; “Tüm paydaşlarımızla şehrimizi gelecek yüzyıla taşımak istiyoruz"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Rüstem Keleş, “Sakarya’da artık rutinin dışına çıkmalıyız. Türkiye ölçeğinde, hatta dünya ölçeğinde benzer şehirlerle rekabette fark yaratacak çevreci, bilgi ve teknoloji odaklı, katma değeri yüksek yatırımlara yönelmemiz gerekiyor. Hemşehrilerimiz, yerel yönetimler, siyaset, akademi ve iş dünyası ile şehrimizin geleceğine dönük bir birliktelik oluşturarak Sakarya’mızı gelecek yüzyıla taşımak istiyoruz” dedi.

Keleş; “Tüm paydaşlarımızla şehrimizi gelecek yüzyıla taşımak istiyoruz

Saha ziyaretlerini etkin bir şekilde sürdüren Rüstem Keleş, Sakarya ile ilgili hedeflerini paylaşmaya devam ediyor. AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Rüstem Keleş yaptığı açıklamada, “Sakarya’mızı karış karış, sokak sokak iyi biliyoruz. Şehrimiz Türkiye’nin jeopolitik açıdan en önemli konumlarından birinde yer alıyor. Bu konumu doğru hedefler ve doğru planlamayla gelecek yüzyıllara taşıma hedefindeyiz. Şehrimiz adeta Anadolu’nun kavşak noktası. Bu durumu bizlere sunduğu avantajların yanı sıra tehditler de var. Çevresel baskıları en aza indirerek, doğayı ve çevreyi, sahip olduğumuz kaynakları koruyarak avantajlarımızla Sakarya’mızı gelecek yüzyıla hazırlamak istiyoruz” diye konuştu.

Belediyecilik hizmetlerinde rutinin dışına çıkılması gerektiğine de vurgu yapan Keleş, “Alt ve üstyapıda rutin belediyecilik hizmetlerini dile getirmiyoruz. Zaten bunlar yapılması zorunlu çalışmalar. Sakarya’da artık rutinin dışına çıkmalıyız. Türkiye ölçeğinde, hatta dünya ölçeğinde benzer şehirlerle rekabette fark yaratacak çevreci, bilgi ve teknoloji odaklı, katma değeri yüksek yatırımlara yönelmemiz gerekiyor. Sakarya’da 100 bine yakın öğrenci ve 2 binin üzerinde akademisyen var. Akademi anlamında da önemli bir gücü elinde barındırıyor şehrimiz. Vatandaşlarımızın ve şehrimizin ihtiyaçlarını iyi analiz ederek yol almalıyız. Hemşehrilerimiz, yerel yönetimler, siyaset, akademi ve iş dünyası ile şehrimizin geleceğine dönük bir birliktelik oluşturarak Sakarya’mızı gelecek yüzyıla taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Keleş; “Tüm Paydaşlarımızla Şehrimizi Gelecek Yüzyıla Taşımak İstiyoruz”5Keleş; “Tüm Paydaşlarımızla Şehrimizi Gelecek Yüzyıla Taşımak İstiyoruz”6Keleş; “Tüm Paydaşlarımızla Şehrimizi Gelecek Yüzyıla Taşımak İstiyoruz”3

AdminAdmin