GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-04-2024 15:13

Murat Bayrak'tan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı Mesajı:

Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı kutlayan bir mesaj yayımladı. Bayrak mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, paylaşımın önemine dikkat çekti.

Murat Bayrak'tan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı Mesajı:

Mesajda Bayrak şu ifadelere yer verdi:

  • "Kadir Gecesi'nin ehemmiyeti ve Filistin'deki zulüm": "Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Mübarek Ramazan ayının son günlerini geçiriyoruz. Paylaşmanın, paylaşıldıkça mutluluğumuzu artıran Mübarek Ramazan Ayının vedası manasına da gelen Kadir Gecemiz mübarek olsun. Kadir Gecesi’nin ehemmiyetine vurgu yapmak için kullanılan bin aydan hayırlı gecede Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Kadir Gecesine ulaşmanın hazzı ve mutluluğuyla ellerimizi semaya kaldırdığımızda Filistin başta olmak üzere insanlık dışı muamele gören Müslüman kardeşlerimize dua etmeyi ihmal etmeyelim."
  • "Filistin'e destek çağrısı": "Kadir Gecesi’nde ve sonrasında dua ve desteklerimizin Filistin’de zulmedilen kardeşlerimizin yanında olduğumuza vurgu yapan Başkan Bayrak “Allah çocuk katillerinden, mazlumlara zulm edenlerden bunun hesabını soracaktır” dedi."
  • "Ramazan Bayramı'nın anlamı ve paylaşım vurgusu": "Murat Bayrak, islam aleminin Ramazan Bayramı’nı da kutlayarak “Ramazan ayı paylaşmanın, kardeşliğin ve hoşgörünün ayıdır. Kısa süre sonra Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Bayram öncesinde de paylaşarak ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin erken bayram sevinci yaşamasına vesile olalım” dedi."
  • "Bayram dilekleri": "Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, “kavgaların, savaşların, insana zulmün bittiği, sevginin ve hoşgörünün hâkim olduğu bayramlarımız olsun. Kıymetli hemşehrilerimin, İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi."
AdminAdmin