YEREL
Giriş Tarihi : 09-03-2024 15:05

MÜSİAD Kadın'dan Türkiye Yüzyılında 23 Kadın Eseri!

MÜSİAD Kadın, Türkiye Yüzyılında 23 Kadın eserini tanıttı. Eser, iş, akademi, spor ve sanat hayatında başarılı olan 23 kadının hayat hikayelerini içeriyor. MÜSİAD Kadın Başkanı Meryem İlbahar Koca, "Kadın toplumun yapı taşıdır. Türkiye Yüzyılı Kadınların Yüzyılı olacaktır." dedi.

MÜSİAD Kadın'dan Türkiye Yüzyılında 23 Kadın Eseri!

MÜSİAD Kadın'dan Türkiye Yüzyılında 23 Kadın Eseri!

MÜSİAD Kadın, iş, akademi, spor ve sanat hayatında başarılı olan 23 kadının hayat hikayelerini anlatan Türkiye Yüzyılında 23 Kadın eserini tanıttı.

Eserin editörlüğünü Doç. Dr. Şefik Memiş üstlendi. MÜSİAD Kadın Başkanı Meryem İlbahar Koca, eserin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Kadın toplumun yapı taşıdır. Biliyor ve inanıyoruz ki, kadınların olmadığı siyasi ve sosyal yaşamda, toplumsal ilerlemeden bahsedilemez. Bizler de Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi inanıyoruz ki “Türkiye Yüzyılı Kadınların Yüzyılı” olacaktır. Türkiye’nin gücü, kadınların gücüdür."

Koca, IAS Programı hakkında da bilgi verdi. Programın bu yıl 12 Ekim'de Girişimcilik ve Ticari Fırsatlar temasıyla düzenleneceğini söyledi.

Eserin Lansmanı IAS'ta Yapılacak

Meryem İlbahar Koca, Türkiye Yüzyılında 23 Kadın eserinin lansmanının da IAS'ta yapılacağını belirterek şunları söyledi:

"Kitabımızın lansmanını da yine eserimizde yer alan hayatta olan kıymetli isimlerin katılımlarıyla zirvemizde güçlü bir şekilde gerçekleştiriyor olacağız."

EditörEditör