YEREL
Giriş Tarihi : 12-02-2024 16:17

Neslihan Cebesoy'dan Yeni Şiir Kitabı

Sakarya'da edebiyatseverler Neslihan Cebesoy'un yeni şiir kitabı "Yol Olur" ile buluştu. Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi - Adalı Kadın Yazarlar Grubu tarafından düzenlenen söyleşi ve imza gününde Cebesoy, okurlarıyla kitabına dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Neslihan Cebesoy'dan Yeni Şiir Kitabı

Yoğun ilgi gören programda yazarlık serüveni ve "Yol Olur" kitabını anlatan Cebesoy, 2014 yılında Fahri Tuna'dan aldığı eğitimle edebiyat dünyasına adım attığını ve iki yıl sonra ilk romanı "Gelincik" ile okurlarıyla buluştuğunu dile getirdi. Sekiz yıl aradan sonra bu kez şiir severleri "Yol Olur" ile selamladığını belirten Cebesoy, bir sonraki eserinin ise öykü türünde olacağını müjdeledi.

Şiiri "duyguların ifşası" olarak tanımlayan Cebesoy, özellikle aşk şiiri yazmanın bir kadın yazar olarak ne kadar zor olduğunun altını çizdi. Programda yazarlık eğitimi aldığı Fahri Tuna'ya, programı düzenleyen Tyb Sakarya - Adalı Kadın Yazarlar Grubuna, söyleşiyi yöneten Yazar Filiz Toklu'ya ve programa katılan tüm edebiyatseverlere teşekkürlerini sunan Cebesoy, söyleşinin ardından okurları için kitaplarını imzaladı.

EditörEditör