Asayiş
Giriş Tarihi : 02-02-2024 16:47

Oryantal Sevgilisi Cinayeti: Şahıs Adliyeye Sevk Edildi!

Sakarya'da bir apartman dairesinde 30 yaşındaki oryantal Sevda Timur, sevgilisi Ümit D. tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olaydan sonra karakola teslim olan Ümit D., Timur ile 1 yıldır ilişkisi olduğunu ve bu sebeple resmi nikahlı eşinden ayrıldığını itiraf etti.

Oryantal Sevgilisi Cinayeti: Şahıs Adliyeye Sevk Edildi!

Olay Nasıl Gerçekleşti?

Olay, 249. Sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ümit D., Sevda Timur'un evine gitti ve Timur ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ümit D., yanında getirdiği tabanca ile Timur'u vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan Ümit D., sabah saat 7.30 sıralarında karakola giderek teslim oldu ve Timur'u öldürdüğünü itiraf etti.

A W133505 06

Kıskançlık Cinayeti mi?

Ümit D.'nin ifadesinde, Sevda Timur'un eğlence mekanında çalışmasına karşı olduğunu ve bu sebeple kıskandığını, bu nedenle tartıştıklarını ve Timur'u öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

1 Yıllık İlişki ve Eşinden Ayrılık

Yapılan araştırmalarda Ümit D.'nin Sevda Timur ile 1 yıldır ilişkisi olduğu ve bu ilişkiyi sürdürebilmek için resmi nikahlı eşinden ayrıldığı ortaya çıktı.

Sevda Timur Kimdi?

Bir çocuk annesi olan Sevda Timur'un Güneydoğu'dan yaklaşık 6 yıl önce Sakarya'ya geldiği ve Timur'un çocuğunun ise Mersin'de yaşayan babasının yanında olduğu öğrenildi.

Sonraki Adımlar

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan Ümit D., adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

EditörEditör