YEREL
Giriş Tarihi : 06-01-2024 15:35

Öz Sağlık-İş Şube Başkan Adayı Murat Karabulut, güçlü bir aday olarak öne çıkıyor.

Öz Sağlık-İş Şube Başkan seçimlerinde aday olan Ümmet Çil, adaylıktan çekilerek Murat Karabulut’u desteklediğini açıkladı.

Öz Sağlık-İş Şube Başkan Adayı Murat Karabulut, güçlü bir aday olarak öne çıkıyor.

Öz Sağlık-İş Sendikası Sakarya Şubesi'nde görev yapan Ümmet Çil, Murat Karabulut'u desteklediğini açıkladı. Yazılı basın açıklamasında Çil, mevcut şube başkanının yetersizliğini ve Karabulut'un daha etkili olacağına inancını belirtti. Çil, üyelerin desteğiyle birlikte Karabulut'u destekleme kararı aldıklarını ifade etti.
 

Öz Sağlık-İş Sendikası Sakarya Şubesi’nde çeşitli görevlerde bulunan Ümmet Çil, Murat Karabulut’u desteklediğini açıkladı. Yazılı basın açıklamasında bulunan Ümmet Çil, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Değerli sağlık emekçisi kardeşlerimiz bilindiği üzere Öz Sağlık-İş Sendikamızın mevcut Sakarya şube başkanının yaralara merhem olamayışı bir yana dahada yaraların iyileşemeyecek bir hal almasından mütevellit Şahsım ve Murat Karabulut arkadaşımız bir yola çıkarak ayrı ayrı Şube Başkanlığına adaylığımızı geçtiğimiz yıl açıklamıştık.

Ortak akıl yoluyla yapmış olduğumuz istişarelerde bu yolu birlikte yürüyerek Sakarya’mıza daha verimli ve kaliteli hizmet edeceğimizi düşünmemiz, üst kurul delege seçimlerinde üyelerimizin göstermiş olduğu teveccühü ve Sakarya’mızı mevcut zincirlerinden kurtarmak gibi tüm konuları topyekün değerlendirdiğimizde seçime iş birliği içerisinde Sakarya Öz Sağlık-İş Başkan Adayımız Murat Karabulut’u destekleme kararı almış bulunmaktayım.”

EditörEditör