YEREL
Giriş Tarihi : 20-10-2023 15:35

Pamukova’da Bilal Çuhalılar’ın ayak sesleri

Yerel seçim öncesinde hareketli ilçemler arasında bulunan Pamukova’da Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Bilal Çuhalılar’ın Yeniden Refah Partisi’nden aday olacağı konuşuluyor.

Pamukova’da Bilal Çuhalılar’ın ayak sesleri

 Pamukova’da yerel seçim öncesinde hayli çekişmeli ve  heyecanlı bir seçim takvimi işlediğine vurgu yapan gazeteciler kimin ipi göğüsleyeceğinin henüz netlik kazanmadığını anımsattı.

Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün’ün görev yaptığı süre içinde beklentiden çok uzak başkanlık yaptığını anımsatan gazeteci Hüseyin Cumalı, “Bence AK Parti burada radikal bir karar verip mevcut başkan yerine yeni bir adayla seçime girmelidir. AK Parti Pamukova eski İlçe Başkanı Fatih Akın var. O da iyi ses getirir ” dedi.

Pamukova’da Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Bilal Çuhalılar’ın yeniden Refah Partisi’nden aday olma ihtimalini anımsatan Safa Polat’ın sözleri üzerine Hüseyin Cumalı, “Bilal Çuhalılar ilçenin tanınmış isimlerindendir. AK Parti Pamukova Belediye Başkanlığı yapan Burak Çelik ile uzun süre başkanlık savaşı veren Bilal Çuhalılar bence AK Parti’den aday olur. AK Partilidir. Ama Yeniden Refah Partisi’nden de aday olursa açık kapı bırakıyorum” dedi.

AdminAdmin