GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-04-2024 13:21

Rahmi Şengül'den veda paylaşımı!

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri geride kalırken, eski Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç'ın ani vefatının ardından Erenler Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Rahmi Şengül, sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yaptı.

Rahmi Şengül'den veda paylaşımı!

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri geride kalırken, eski Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç'ın ani vefatının ardından Erenler Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Rahmi Şengül, sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yaptı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda başkan seçilen Büyük Birlik Partisi adayı Şenol Dinç'i tebrik eden Şengül, "Hemşehrilerim, Başkanımız Merhum Fevzi Kılıç'tan aldığımız belediye başkanlığı görevini bu süreçte hakkıyla yerine getirmeye gayret ettik. Adaylık sürecimizde de her kesimden Erenlerli hemşehrilerimizle buluşup kucaklaşma fırsatı bulduk. Milletimizin iradesine sonsuz saygı içerisinde adaylık yarışımızı tamamlamış olduk. Seçim sonucunda Erenler Belediye Başkanlığına seçilen Şenol Dinç’i tebrik ediyorum. Bu süreçte şahsıma destek veren, vermeyen bütün hemşehrilerimize, Erenler'imizin güzel insanlarına ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin