GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-03-2024 11:41

RS Otomotiv Grubu, Kadın İstihdamında Fark Yaratmaya Devam Ediyor!

Otomotiv satış sonrası sektöründeki hizmetlerin gelişimine öncülük eden RS Otomotiv Grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tüm çalışanlarıyla birlikte kutladı

RS Otomotiv Grubu, Kadın İstihdamında Fark Yaratmaya Devam Ediyor!

Otomotiv satış sonrası sektöründeki hizmetlerin gelişimine öncülük eden RS Otomotiv Grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tüm çalışanlarıyla birlikte kutladı.  Her yıl olduğu gibi bu yıl da sektördeki iş ortakları ve çalışanlarıyla bu özel günü kutlayan RS Otomotiv Grubu, genel müdürlük binasında organize ettiği “Mozaik Atölyesi” ile kadın çalışanlarının emeği ile sanatı bir araya getirdi.

Kadının yaratıcı gücünü ve el emeğini ortaya çıkaran bu atölye çalışmasına ilgi ve katılım büyüktü. Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarak da anılan 8 Mart ile ilgili görüşlerini paylaşan RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve RS Assurance Genel Müdürü Nihal Asker “550 çalışanımızın yüzde 20’sine yakını kadın işgücünden oluşuyor. İş hayatında kadın istihdamına önem veren ve her geçen gün kadın çalışan sayısını artıran bir şirket olmamız son derece gurur vericidir. RS Otomotiv Grubu olarak tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimizle kutlarız.” dedi.

EditörEditör