GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-04-2024 15:11

Sakarya Bakkalları Bayram Alışverişine Davet Ediyor:

Ramazan Bayramı öncesinde Sakaryalıları mahallelerdeki bakkallardan alışveriş yapmaya çağırdı. Başkan Akdardağan, esnafın bayram heyecanı yaşadığını ve piyasadaki hareketlilikten nasiplenmeyi umduğunu söyledi.

Sakarya Bakkalları Bayram Alışverişine Davet Ediyor:

Akdardağan'ın açıklaması şu şekilde:

  • Bayram heyecanı bakkallarda: "Bayram hareketliliğinin yaşandığı bu günlerde esnaflarımız hazırlıklarını tamamlamış ve bayram heyecanını yaşamaya başlamıştır. Esnafımız her bayram olduğu gibi bu bayram da piyasadaki hareketlilikten nasiplenmek istiyor."
  • Dayanışma çağrısı: "Bizlerde Sakaryalılara geleneksel hale getirdiğimiz çağrımızı bayram öncesi tekrarlıyoruz. Gelin bu bayram yine alışverişlerinizi sokağınızdaki bakkalınızdan yapın. Böylesine zor günlerde gösterilecek dayanışma esnafımıza moral olacaktır."
  • Zincir marketlere karşı uyarı: "Alışverişlerinizi bayram arifesinde indirim adıyla ve türlü etiket oyunlarıyla vatandaşımızın ve esnafımızın kabusu olan zincir marketler yerine mahallelerimizin simgesi olan bakkallarımızdan yapalım. Bakkallarımızda kesenize göre gönül rahatlığı içinde yapabilirsiniz."
  • Esnaf ve ekonomiye katkı: "Bakkaldan yapılacak her alışveriş, esnafımıza sahip çıkma ve ekonomimize katkı adına çok önemlidir."
  • Bayram tebrikleri: "Bu vesileyle şimdiden Sakaryalılar başta olmak üzere tüm İslam aleminin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik ederiz."
AdminAdmin