SPOR
Giriş Tarihi : 14-02-2024 17:19

Sakarya Büyükşehir Basketbol, Ayos Maçı için Sıkı Hazırlık Yapıyor!

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde mücadele eden Sakarya Büyükşehir Basketbol, 12. hafta mücadelesinde evinde Antalya temsilcisi Ayos ile karşılaşacak. Geçtiğimiz haftayı dinlenerek geçiren ve maç yapmayan Sakarya Büyükşehir Basketbol, bir haftalık aranın ardından bu hafta sonu yeniden lige dönecek.

Sakarya Büyükşehir Basketbol, Ayos Maçı için Sıkı Hazırlık Yapıyor!

Yeşil siyahlılar, koç Vasfi Volkan Başaran yönetiminde Ayos ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Temsilcimiz taraftarının da desteği ile grupta lider durumda olan rakibini mağlup ederek play-off yolunda önemli bir galibiyet almak istiyor.

Sakarya Büyükşehir Basketbol Teknik Direktörü Vasfi Volkan Başaran:

"Ayos, ligin en iyi takımlarından biri. Grubun lideri durumundalar. Biz de bu hafta sonu kendi sahamızda taraftarımızın desteği ile onları yenmek istiyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Maça hazırız. İnşallah galibiyetle ayrılırız."

Sakarya Büyükşehir Basketbol Kaptanı Serkan Erdoğan:

"Ayos maçının bizim için önemini biliyoruz. Play-off yolunda önemli bir galibiyet almak istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteği ile bu maçı kazanacağımıza inanıyorum."

Taraftarlara Çağrı:

Sakarya Büyükşehir Basketbol taraftarları, Ayos maçında takımlarını yalnız bırakmayacak. Yeşil siyahlılar, taraftarlarının desteği ile rakibini yenerek play-off yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

EditörEditör