YAŞAM
Giriş Tarihi : 15-01-2024 01:28

Sakarya Erkeklerinin Penis Boyu Araştırması

Sakarya Üniversitesi'nden yapılan bir araştırmaya göre, Sakaryalı erkeklerin penis boyu ortalama 15,5 cm. Bu, Türkiye ortalamasının (15 cm) biraz üzerinde bir değer. Araştırmaya göre, Sakaryalı erkeklerin penis boyu, yaşa, boya ve kiloya göre değişiyor.

Sakarya Erkeklerinin Penis Boyu Araştırması

Araştırma, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı tarafından yapıldı. Araştırmada, 18-65 yaş arası 1.000 erkekten ölçüm alındı. Ölçümler, penisin ereksiyon halindeki uzunluğu ve çevresi olarak yapıldı.

Araştırmanın sonuçlarına göre, Sakaryalı erkeklerin penis boyu ortalama 15,5 cm. Bu, Türkiye ortalamasının (15 cm) biraz üzerinde bir değer. Araştırmaya göre, Sakaryalı erkeklerin penis boyu, yaşa, boya ve kiloya göre değişiyor.

Şehirlere göre penis boyu araştırması yayınlandı! Sakaryalı  erkeklerinki.... - Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi

Yaş arttıkça penis boyu da artıyor. 18-25 yaş arası erkeklerin penis boyu ortalama 14,5 cm iken, 60-65 yaş arası erkeklerin penis boyu ortalama 16,5 cm.

Boy arttıkça penis boyu da artıyor. 170 cm'den kısa erkeklerin penis boyu ortalama 14 cm iken, 190 cm'den uzun erkeklerin penis boyu ortalama 17 cm.

Kilo arttıkça penis boyu da azalıyor. 70 kg'dan az erkeklerin penis boyu ortalama 15 cm iken, 100 kg'dan fazla erkeklerin penis boyu ortalama 14 cm.

Şehirlere göre penis boyu araştırması yayınlandı! Sakaryalı  erkeklerinki.... - Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi

Araştırmacılar, bu sonuçların Sakaryalı erkeklerin genetik yapısı, beslenme alışkanlıkları ve yaşam tarzıyla ilgili olabileceğini belirtiyor.

 

EditörEditör