Sakarya Valisi Rahmi Doğan başkanlığında gerçekleştirilen törende, üç ilçede hayata geçirilecek sağlık tesisleri için İl Sağlık Müdürlüğü ile hayırseverler arasında protokol imzalandı.
Erenler’e 4 birimlik merkez
Erenler ilçesi Küpçüler Mahallesi’nde yapılması planlanan 4 birimlik Aile Sağlığı Merkezi hizmet binası için Bağışçı Mehmet Berke ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Serdivan ve Hendek’e de yeni tesis
Serdivan ilçesi Esentepe Mahallesi’nde yapılacak 3 birimlik Aile Sağlığı Merkezi hizmet binası için Bağışçı Ata Önuçak ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında protokol gerçekleştirildi.
Hendek ilçesi Çiftlik Mahallesi’nde yapılması planlanan 4 birimlik Aile Sağlığı Merkezi hizmet binası için ise Bağışçı Hüseyin Bayram ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Vali Doğan’dan teşekkür
Törende konuşan Sakarya Valisi Rahmi Doğan, hayırseverlerin katkılarıyla ilçelere kazandırılacak Aile Sağlığı Merkezi hizmet binalarının vatandaşlara daha kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti sunulmasına önemli katkı sağlayacağını belirtti.
Vali Doğan, projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere ve destek veren hayırseverlere teşekkür etti.




























