YEREL
Giriş Tarihi : 07-02-2024 14:14

Sakarya'da Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybeden Murat Cumalı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sakarya'da yaşanan üzücü bir olayın ardından, iş dünyasının ve basın camiasının sevilen ismi Murat Cumalı, hayatını kaybetti. 52 yaşında geçirdiği kalp krizi sonrasında aramızdan ayrılan Cumalı, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Sakarya'da Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybeden Murat Cumalı Son Yolculuğuna Uğurlandı

TEM Otoyolu'nun İstanbul kesiminde geçirdiği kalp krizi sonrasında acil müdahaleye rağmen kurtarılamayan Cumalı, iş dünyasındaki ve basın camiasındaki dostları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Kocaeli’de uzun yıllar otomotiv sektöründe yöneticilik yapan ve 2 çocuk babası olan Cumalı'nın ani vefatı, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Murat Cumalı'nın cenazesi, Adapazarı Karaosman Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Emir Sultan Aile Kabristanlığı’na defnedildi. Ailesi ve sevenleri tarafından dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Cumalı'nın vefatı, Sakarya'da büyük bir boşluk bıraktı.

Aniden gelen ölüm haberi, Sakarya ve çevresindeki iş dünyası ve basın camiasını derinden sarsarken, Murat Cumalı'nın anısını yaşatmak için dostları ve meslektaşları tarafından çeşitli anma etkinlikleri düzenleniyor.

33C9482A Ce1A 4F6E 8859 160Fe1B21Ff3

EditörEditör