GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-03-2024 13:04

Sakarya'da Mart Ayında İş Kazaları Arttı: 11 İşçi Yaralandı!

Sakarya'da inşaat sektöründe çalışan işçileri vuran iş kazaları, Mart ayında endişe verici bir artış gösterdi

Sakarya'da Mart Ayında İş Kazaları Arttı: 11 İşçi Yaralandı!

Şehrin farklı ilçelerinde gerçekleşen iş kazalarında 11 işçi yaralanırken, durum yetkilileri ve halkı tedirgin etti. Sapanca'dan Pamukova'ya, Geyve'den Akyazı'ya kadar pek çok bölgede meydana gelen kazalar, işçilerin güvenliği konusunda ciddi endişelere neden oldu.

21 Mart Perşembe günü Sapanca-Muradiye Mahallesi'nde bir bungalov inşaatında çalışan M.K., geçirdiği iş kazası sonucunda yaralandı. Aynı gün içinde Pamukova-Gökgöz Mahallesi'nde bir işyerinde çalışan A.B. ve Geyve-Karaçam Mahallesi'nde bir diğer işçi S.Ç. benzer şekilde yaralandılar. 22 Mart Cuma günü ise Geyve-Doğançay Mahallesi'nde B. isimli işyerinde çalışan S.D. ve Akyazı-Küçücekistiklal Mahallesi'nde çalışan T.G. iş kazaları sonucu yaralandılar. Aynı gün içinde Adapazarı, Söğütlü ve Hendek ilçelerinde de iş kazaları meydana geldi ve toplamda 11 işçi yaralandı.

Jandarma tarafından yürütülen tahkikatlar, iş kazalarının nedenlerini ve sorumlularını belirlemek için devam ediyor. Kent sakinleri ve yetkililer, iş güvenliği önlemlerinin artırılması ve işçilerin daha güvenli koşullarda çalışması için acil adımların atılmasını talep ediyor.

AdminAdmin