GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-01-2024 13:58

Sakarya'dan Rusya'ya Uzanan Yol: Başkonsolosluk Şoförü Tahsin Yıldırım Hayatını Kaybetti!"

Sakarya'da doğup büyüyen ve yaklaşık 10 yıl önce Rusya'ya yerleşerek Başkonsoloslukta makam şoförlüğüne başlayan Tahsin Yıldırım, görevi sırasında geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. 42 yaşındaki makam şoförü, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Vefat haberi, Sakarya'da yaşayan ailesine ulaştı.

Sakarya'dan Rusya'ya Uzanan Yol: Başkonsolosluk Şoförü Tahsin Yıldırım Hayatını Kaybetti!

Sakarya'nın evlatlarından biri olan Tahsin Yıldırım, yaklaşık 10 yıl önce Rusya'ya gitme kararı alarak Başkonsoloslukta makam şoförü olarak görev yapmaya başladı. Ancak kader, Yıldırım'ı beklenmedik bir rahatsızlıkla karşı karşıya bıraktı. 42 yaşındaki makam şoförü, görevi sırasında aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tahsin Yıldırım'ın vefat haberi, Sakarya'da yaşayan ailesine büyük bir üzüntü yaşattı.

Rusya'dan acı haber! Sakaryalı Tahsin hayatını kaybetti - Adapazarı Akşam  Haberleri Gazetesi

Yıldırım'ın cenazesi, Adapazarı Şeker Mahallesi Şeker Hilal Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Emirdağ Mezarlığı'na defnedilecek. Türkiye Cumhuriyeti St.Petersburg Başkonsolosluğu da resmi sosyal medya hesabından Yıldırım'ın vefatına ilişkin duyuru yaparak başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

 
EditörEditör