YEREL
Giriş Tarihi : 16-01-2024 12:47

Sakaryalı 2 işçi göçükte: 1 ölü, 1 yaralı

Tekirdağ'ın Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrika inşaatında meydana gelen göçükte Sakaryalı işçilerden Zekeriya Midilli hayatını kaybetti, Adem K. ise yaralandı.

Sakaryalı 2 işçi göçükte: 1 ölü, 1 yaralı

Alüminyum fabrikası inşaatında kuyu kazımı sırasında meydana gelen göçükte Sakaryalı işçiler Adem K. ile Zekeriya Midilli toprak altında kaldı. 9 metre toprak altında kalan iki işçi için kurtarma çalışması başlatıldı.

Yaklaşık olarak 12 saat bir kamyon toprağın altında kalan Sakaryalı işçilerden Adem K. çalışma sonrası yaralı olarak kurtarılırken, iki saat sonra bulunan Zekeriya Midilli'nin ise hayatını kaybettiği belirlendi.

Aslen Ordu Ünyeli olan Midilli'nin Söğütlü ilçesi Fındıklı Mahallesi'nde yaşadığı öğrenildi. Midilli'nin ölüm haberi, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

3 çocuk babası olduğu öğrenilen Zekeriya Midilli'nin cenazesi çarşamba günü (yarın) Söğütlü Fındıklı Mahallesi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Öte yandan yaralı olarak kurtarılan Adem K.'nın ise Ferizli ilçesinde yaşadığı ve sağlık durumunun da iyi olduğu ifade edildi.

AdminAdmin