YEREL
Giriş Tarihi : 23-11-2023 13:12

SATSO'ya EFQM'den 4 yıldız belgesi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası EFQM Üstün Performansta Yetkinlik derecesini yükselterek 4 Yıldız Belgesi’ne layık görüldü.

SATSO'ya EFQM'den 4 yıldız belgesi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası EFQM Üstün Performansta Yetkinlik derecesini yükselterek 4 Yıldız Belgesi’ne layık görüldü.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından “Su Gibi” teması ile 21-22 Kasım 2023 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen 32. Kalite Kongresinde 2023 Türkiye Mükemmellik Ödülleri Töreni’nde Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası da yerini aldı.

Törende Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası; dünyada 30 binden fazla kuruluşun yönetim modeli olarak benimsediği “Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (European Foundation for Quality Management) (EFQM) Mükemmellik Modelinin” kriterleri doğrultusunda verilen ve kurumsal çalışmaları sayesinde iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “EFQM Üstün Performansta Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi”ne sahip oldu.

SATSO Genel Sekreteri Şevket Kırıcı ve SATSO Kalite sorumlularının katıldığı Ödül töreni kapsamında SATSO EFQM Üstün Performansta Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi’ni aldı.

Üyelerine ve şehrine kaliteli hizmet yolculuğuna ISO 9001:Kalite Yönetim Sistemi belgesini alarak başlayan SATSO, sonrasında A Kalite Akredite Oda Belgesi alarak bu başarısını sürdürmüş ve son olarak da Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile EFQM Mükemmellik Modeli Kapsamında “Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi”ni imzalamıştı. Ekim ayında EFQM Denetçileri tarafından kalite denetimine tabi tutulan SATSO, denetimlerden başarıyla geçti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ; SATSO’nun üyelerine ve şehrine hizmette standartların çok üzerinde bir konumda olduğuna dikkat çekerek şunları dile getirdi: “Ulusal ve uluslararası kalite yolculuğumuz mükemmel hizmet anlayışı ile  başarıyla devam ediyor.

Bugün A Kalite Akredite Oda belgesiyle Türkiye’nin sayılı Odaları arasında olsak da kaliteli hizmet vizyonumuzu geniş tutarak mükemmel oda olma hedefini koyduk. 2021 yılında imzaladığımız EFQM Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’yle de yeni bir yolculuğa çıktık.

Sürdürülebilir değer yaratma yolculuğunun neresinde olduğumuzu ölçerek hedeflerimize ulaşmada kılavuzluk eden EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında derecemizi yükselterek Odamızın kurumsallığı, sürdürülebilir hizmetleri, üye memnuniyeti ve sürekli gelişimi için önem verdiğimiz bu yolculukta dört yıldız alarak başarımızı taçlandırdık.

Bizim yarışımız yine kendimizle. Çağı iyi okuyor, geleceği bugünden tasarlıyoruz. Bu süreç kendimizi sürekli iyileştirerek daha iyisi nasıl olur ve bu iyi uygulamalar üyelerimize nasıl dokunur anlayışı ile devam edecek. Emeği geçen tüm Oda Personelimize ve bizlere bu belgeyi layık gören KALDER ailesine teşekkür ediyorum.” dedi.thumbnail_EFQM (5)thumbnail_Akgün Altuğ-20230914-13

AdminAdmin