YEREL
Giriş Tarihi : 06-09-2023 17:31

Serdivan'da unutulmaz gece

Serdivan Belediyesi tarafından düzenlenen Hemşeri Geceleri - Rumeli Balkan Buluşması programında binlerce vatandaş unutulmaz bir gece yaşadı

Serdivan'da unutulmaz gece

Serdivan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Serdivan Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Halk oyunları gösterisi ve Grup Karshijaka'nın ardından gecenin finalinde sahneye çıkan Rumeli Ekrem binlerce vatandaşa unutulmaz bir gece yaşattı.

Balkanların gür sesi Rumeli Ekrem, konserde Rumeli ve Balkanların yöresel şarkılarını icra ederek vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Vatandaşlar, Ekrem’in söylediği şarkılara alkışlarla ve yöresel oyunlarıyla eşlik etti.

Programa AK Parti Milletvekilleri Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar da katıldı. Programda ayrıca Rumeli ve Balkan dernekleri de stant açarak kültürlerini tanıttı.

Vatandaşlara hitap eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Tüm Balkanlardaki yurttaşlarımızı gönülden selamlıyorum. Yıllardır Serdivan'a ve Serdivanlılara hizmet eden bir

kardeşiniz olarak nice günlerimizin barış içinde geçmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, güler yüzü ve sevgimizi birbirimizden esirgemeyelim. Bu güzel geceye katılımlarınız için sizlere ve değerli sanatçımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin