GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-01-2024 15:06

Söğütlü Belediye Başkanı Özten, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşları ve esnafları ziyaret etti

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Regaip Kandili dolayısıyla ilçe merkezinde vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi. Başkan Özten, Regaip Kandili dolayısıyla ziyaret ettiği vatandaşlara ve esnaflara şeker ikramında bulunarak hayırlı kandiller diledi.

Söğütlü Belediye Başkanı Özten, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşları ve esnafları ziyaret etti

Başkan Özten, "Regaip Kandili, mübarek üç ayların başlangıcı olan önemli bir gündür. Bu vesile ile ilçemizdeki vatandaşlarımıza ve esnafımıza hayırlı kandiller diledik, şeker ikram ettik. Birlikte nice güzel kandillere. Tüm İslam aleminin ve ilçe halkının kandili mübarek olsun." dedi.

Başkan Özten, Vatandaş Ve Esnafların Regaib Kandilini Kutladı4

Başkan Özten, ziyaretleri sırasında vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini dinledi. Başkan Özten, ilçe halkının huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğini belirtti

Başkan Özten, Vatandaş Ve Esnafların Regaib Kandilini Kutladı5.

Başkan Özten'in Regaip Kandili ziyaretleri ilçede büyük memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, Başkan Özten'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımız her zaman yanımızda. Bu ziyareti de çok anlamlı bulduk. Kendisine teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

v

AdminAdmin