YEREL
Giriş Tarihi : 05-01-2024 16:27

Son kulis bilgisi: AK Parti'nin Sakarya Büyükşehir adayı Ankara'da açıklanacak

Bu hafta sonu açıklanması beklenen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, son bir anket için 15 Ocak 2023 gününe ertelendiği kulislerde konuşuluyor. İlçe Belediye Başkan Adayları ise ay sonu açıklanacağı belirtiliyor

Son kulis bilgisi: AK Parti'nin Sakarya Büyükşehir adayı Ankara'da açıklanacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ocak Pazar günü İstanbul ile birlikte birçok Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklayacaklarını duyurmuştu. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde bu Pazar günü yapılacak olan toplantıyla birlikte İstanbul’un yanı sıra 30-35 civarında il belediye başkan adayını açıklayacak. Kalan il belediye başkan adayları ise 15 Ocak'ta Ankara'da açıklanacak.

Ankara'dan edinilen son kulis bilgilerine göre, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de aday belirleme çalışmaları devam ediyor. AK Parti, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı için son bir anket daha yapacak. Anketin sonuçlarının ardından 15 Ocak'ta Ankara'da düzenlenecek toplantıda aday açıklanacak.

İlçe belediye başkan adayları ise ay sonuna kadar belli olmayacak. AK Parti, ilçelerde yeni bir değerlendirme yapıldıktan sonra peyder pey adaylarını açıklayacak.

AdminAdmin