YEREL
Giriş Tarihi : 01-12-2023 12:24

Sürüşlerde rahatlık sağlayacak bisiklet istasyonlarının montajı sürüyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen ‘40 Nokta 40 Rota’ projesinde montaj işlemleri ekiplerin yoğun çalışmasıyla devam ediyor. Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden başlayarak 40 farklı noktaya uygulanacak projede her noktaya bisiklet bankı, bisiklet park durağı, bisiklet sürücülerinin küçük onarımlarını yapabileceği tamir seti ve bisiklet pompası ile bisikletlilere özel çöp kutuları montajı gerçekleştiriliyor.

Sürüşlerde rahatlık sağlayacak bisiklet istasyonlarının montajı sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen “40 Nokta 40 Rota” projesiyle şehrin bisiklet yollarında başlattığı çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında Büyükşehir Belediyesi, belirlenen noktalara bisikletlilere özel bisiklet bankı, bisiklet park durağı, bisiklet sürücülerinin küçük onarımlarını yapabileceği tamir seti ve bisiklet pompası ile bisikletlilere özel çöp kutuları montajı gerçekleştiriyor.

Ekiplerin yoğun mesaisiyle devam eden çalışmalar, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden başlayarak, Yazlık Kavşağı, Millet Bahçesi, Aziz Duran Parkı, Vagon Park, Beşköprü gibi bölgelerden geçerek Sapanca Gölü kenarından Kocaeli sınırına kadar uzanan bisiklet yollarında uygulanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Yolları Yapım, Bakım Onarım ve İşletim Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak bisiklet kullanıcılarımızın sürüş keyfini artıracak ve sürücülerimizin daha güvenli bir sürüş sağlamaları amacıyla 40 Nokta 40 Rota projemizde montaj çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplamda 40 noktaya uygulayacağımız bisiklet bankı, bisiklet park durağı, bisiklet sürücülerinin küçük onarımlarını yapabileceği tamir seti ve bisiklet pompası ile bisikletlilere özel çöp kutuları montajını gerçekleştiriyoruz” ifadeleri yer aldı.Sürüşlerde Rahatlık Sağlayacak Bisiklet Istasyonlarının Montajı Sürüyor

AdminAdmin